Monument Valley
27 juli 2014 - Monument Valley, Utah, Verenigde Staten
Wat een heerlijke nacht, aircoootje aan, lekker schoon bedje en langzaam aan wakker worden om zo meteen de zon te zien opkomen in Monument Valley. Met de camera's in de hand aanschouwen we dit tafereel. We vergeten bijna foto's te maken!!!
Hierna is het tijd om te ontbijten en pakken de toet richting het nabij gelegen hotel, als we langs een man rijden die paardrij tourtjes organiseert stoppen we ff om dat te boeken voor de volgende ochtend om 07h00.
Het ontbijt is redelijk en genieten daar ook van! Na wat bank zaakjes geregeld te hebben en wat verhaaltjes te hebben gepost, gaan we met onze toet de 4x4 route doen...... ja... EEUUH!!! Nou en... als een ander dat kan...
De route is geweldig en heel spannend.. soms moet je ff iets meer je gas pedaal indrukken en het motto is... gang is alles !!
Tot het moment daar is dat de auto tot stilstand komt en we moeten duwen.... tja... ik wil zo snel mogelijk los en zowel Naat als Duncan liggen compleet in een deuk.. (niet grappig)
Natalie achter het stuur en ik met Duncan graven en duwen.... jippeeeyyy we zijn weer los!!
We maken de tour af en hier een daar rij ik iets harder om maar niet weer vast te komen zitten..
Qua wilde dieren viel het wel mee, het was erg warm en dan blijven ze binnen. Wel wat gieren, Alvin en de chipmunks en wat hagedissen gezien..
Terug bij de cabine hebben we nieuwe buren gekregen, het zijn Amerikanen uit Reno en we raken aan de praat... niet te lang natuurlijk want we gaan uit eten vanavond.
De buurman verteld dat hij bij NASA heeft gewerkt en dat hij in Noordwijk heeft gewerkt bij de Space Expo... haha dus gespreksstof.
Hun buren aan de andere kant komen ook ff buurten en algauw staat ons veranda'tje vol en kan het feest beginnen..
Ze komen uit Australië en maken ook een rondreis... bier, flessen Bourbon (1,7 ltr) en wijn worden aan gerukt en het wordt reete gezellig.. het eten dreigt er bij in te schieten, maar het kleine winkeltje op de hoek bied uitkomst.. ik ga met Duncan en de Australiër sandwiches halen en dat is een prima combi met een borrel..
Er komen Thunderstorms aan en tegelijkertijd schijnt tussen de wolken door het zonnetje tegen de monumenten aan die in de Vallei staan.. het regent... het bliksemt tot aan de grond (echt spectaculair)
En de zo'n schijnt... Wij slaan het geheel gade van de veranda en het belooft een latertje te worden.....
(Licht uit)
(Licht uit)
Sun:27 juli 2014Leuk een auto uitgraven wuahaha
Anneke Gnade:28 juli 2014Jullie maken nogal wat mee op een doordeweekse dag,:)
Monique:1 augustus 2014Die spin!!!! Brrrrr