The end!

19 augustus 2014 - Krommenie, Nederland

03h45 en de wekker was al uit gezet! Vanaf 01h00 al wakker en liggen draaien!
Kleren aan en gedag zeggen, we gaan vandaag terug naar huis. Als we de woonkamer in komen is iedereen wakker en iedereen vindt het jammer dat we weg gaan, maar we moeten nou eenmaal gaan. Het is nog ruim een uur rijden naar het verhuur bedrijf om de auto terug te brengen. Bij aankomt rijden we de toet de grote hal binnen, halen de tassen er uit en meteen komt er een vrouwtje aan lopen die de auto gaat inspecteren, ze loopt er snel omheen en scant de auto, print een bonnetje uit en zegt, alstublieft uw bonnetje en een fijne vlucht gewenst! Ze ziet de schade over het hoofd en wij mogen gaan! Alles is hierbij afgehandeld.
Prima!!!
We bekijken het bonnetje en zien dat we 3862 mile hebben gereden (6215 kilometer) wooooow!!! Das toch nog best pittig in 4 weken!
De shuttle bus staat al klaar en we vertrekken meteen naar vertrek hal nr 3 en checken meteen in via de computer die daar staat, geven de bagage af en we kunnen door de safety controle heen, alleen kleding om je lichaam, de rest moet uit / af en in bakjes om appart gescand te worden, en wij gaan door de bodyscan heen.
De eerste vlucht is ruim optijd en we komen zelfs eerder aan op Philadelphia airport.
Nog een paar souvenirs in slaan, ff een slice pizza scoren en dan meteen naar de gate voor de volgende vlucht naar Amsterdam. De overstap was maar 1,5 uur dus dat schoot lekker op! De 2e vlucht gaat redelijk snel voorbij en staan dan ook zo in Amsterdam aan de grond. Bij de bagage band is het wachten en wachten en en en.... Jup!!! Natalie haar backpack is er niet.. mmmmm dan maar ff naar US Airways balie om het te melden. De aardige meneer kijkt in zijn PC en ziet dat de tas met backpack, tent ,enz ,enz in een ander vliegtuig zit onderweg naar Frankfurt! Zodra de tas op Schiphol is word hij meteen per koerier bij u thuis afgeleverd. Prima toch! We krijgen nog een code mee om via Internet onze tas te volgen.
Door de welbekende deuren heen staan Danielle, Roma , Frido en Beaudine ons op te wachten... ff bakkie doen en dan gauw naar huis.. we zijn nu best wel moe!
Maandag is de tas bezorgd dus dat probleem was ook weer opgelost!

Wij hebben genoten van onze reis en hopen dat jullie ook een beetje hebben kunnen mee genieten?!?!?!

Op deze site staat onder de button "kaart" nog een keer de route die we hebben afgelegd.

En zal ook nog een paar filmpjes uploaden!!!

Thanks iedereen en tot de volgende reis =)